Handelsbetingelser

Personlige oplysninger
Alle informationer der afgives på vores hjemmeside bliver på intet tidspunkt overdraget, solgt eller på anden måde gjort tilgængelig for andre.

Alle informationer er kun tilgængelige for ledelsen i Fole Idrætsforening. Trænere og andre frivillige har ikke adgang til informationerne, men det vil forekomme at deltagerlister (navn, alder og telefonnummer) vil blive overdraget til træner.

Bestilling
For at tilmelde et hold skal du blot klikke på tilmeldings linket, under det hold du ønsker at deltage på. Her bliver du henvist til en holdoversigt på siden Conventus, hvor selve tilmeldingen samt betalingen foregår.

Ordrebekræftelse pr. e-mail
Når du har godkendt ordren, vil du efterfølgende modtage en ordrebekræftelse pr. e-mail. Denne e-mail tjener tillige som kvittering på din bestilling.

Betaling
Ved betaling med betalingskort accepteres på nuværende tidspunkt Dankort.

Beløbet hæves når tilmeldingen er godkendt af Fole Idrætsforening, samt det er verificeret at der er en ledig plads på det tilmeldte hold.
Fole Idrætsforening kan og vil aldrig, som foreskrevet af PBS, hæve mere end det beløb du har accepteret i indkøbskurven.

Priser og tekst
For alle betalinger gælder det, at priserne er inkl. moms og er i DKK (danske kroner).
Vi tager forbehold for tastefejl i pris og tekst, samt fyldte hold.

Fortrydelsesret
Der er 14 dages fortrydelsesret på alle køb, regnet fra den dag ordren er afgivet. Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten på serviceydelser er, at medlemmet ikke er begyndt at anvende ydelsen. Dette betyder, at man ikke har deltaget i første lektion/træning endnu. Hvis man har deltaget i første lektion, eller der er gået mere end 14 dage fra bestillingen, træder de normale regler i klubbens vedtægter i kraft.

​Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot give Fole Idrætsforening besked via mail adressen: sara-olesen@live.dk. Når anmodningen om fortrydelse af køb er modtaget, refunderes købsprisen til din bankkonto indenfor få dage. Anmodningen bør indeholde medlemsnummer og ordrenummer – disse informationer kan findes på den ordrebekræftelse som du har modtaget pr. e-mail ved bestillingen.

Reklamationsret
Der ydes ingen reklamationsret på serviceydelser. Fole Idrætsforening vil i det omfang det er muligt, altid prøve at afhjælpe situationer, hvor et medlem ønsker at blive flyttet til andet hold indenfor en aktivitet, f.eks. hvis det sportslige niveau på et hold ikke passer til medlemmet.